Artis3

ORTOPEDIE - CONSULTATII

Specialitatea care se ocupă cu diagosticarea și tratarea afecțiunilor aparatului locomotor, acesta este estențial în buna funcționare a corpului uman pentru că datorită lui avem abilitatea de a ne mișca și de a ne deplasa.

Consultul ortopedic are trei ținte:

  • depistarea și diagnosticarea afecțiunii
  • tratamentul problemelor/afecțiunilor care afectează sistemul musculo-scheletal (mușchi, articulații, tendoane, ligamente, oase)
  • recuperarea și reintegrarea socioprofesională cât mai rapidă.

  Atunci când apar dureri de genunchi, de șold, musculare, leziuni ale ligamentelor și meniscului, inflamații ale articulațiilor, dislocări ale membrelor, leziuni mai vechi sau efecte reziduale este momentul să stabiliți un consult ortopedic. 

Medicii noștri analizează cu atenție fiecare caz în parte și recomandă tratamentul individualizat atât în ceea ce privește intervenția chirurgicală potrivită cât și în ce privește terapia conservativă. 

Cu o experiență foarte mare în domeniu, cu expertiză profesională deosebită, cu multă atenție și grijă față de pacient recomandările medicilor noștri au ca țintă stabilirea diagnosticului, accesarea celui mai bun tratament chirugical sau nonchirurgical pentru a reda pacientului șansa să se reîntoarcă la viața lui obișnuită în cel mai scurt timp. 

Prețuri:

Ortopedie 

300 RON

Ortopedie control

200 RON

 Diprophos

300 RON 

Ostenil 

400 RON

Kombihylan

1.000 RON

Cingal / Ostenil plus 

1.500 RON

Plasmă kit mare 

2.000 RON

Plasmă kit mic 

1.500 RON