Artis3

Despre noi

Clinica Artis și-a câștigat printr-o muncă neobosită un loc de frunte în elita clinicilor de profil din țara noastră fiind una dintre cele mai moderne, elegante și bine echipate clinici de chirurgie estetică din țară.

De 20 de ani, profesioniști în medicina și chirurgia estetică și-au demonstrat excelența în acest domeniu atât de complex și frumos, venind permanent în întâmpinarea dorințelor pacienților.

Filosofia clinicii are la bază cultivarea unui sistem de valori centrate pe pacient, asigurarea unor standarde înalte de satisfacție, confort și mai ales siguranță într-o atmosferă calmă, caldă și primitoare.

Alături de specialiștii noștri în chirurgie estetică, cei mai buni specialiști în domenile: neurochirurgie, ortopedie adulți, ortopedie și ecografie pediatrică și ecografie adulți s-au reunit sub cupola Artis pentru a vă evalua starea de sănătate și a vă oferi cele mai moderne și competente variante chirurgicale sau nonchirurgicale de tratament.

Dorința noastră este să vă asigurăm o ședere foarte confortabilă în clinica noastră, care să corespundă celor mai înalte exigențe atât medicale cât și nemedicale și care să ne plaseze în preferințele și alegerile dumneavoastră.

Ne străduim să fim mereu alături de pacienții noștri, să le asigurăm tratamente complete și personalizate, având mereu ca primă intenție siguranța și deplina transparență a actului medical.